Blog van 2011

you tube

ons youtube account is pianomania88, met veel Canto Ostinato filmpjes Happy

K13, Velp

14-11-2010, K13 te Velp

In Velp stonden twee C7 vleugels op ons te wachten. Het is een klein maar sfeervol theater met een buitengewoon goede akoestiek. We waren verrast hoe de twee Yamaha vleugels klonken. Echt een ruimte die anders dan een theaterzaal klinkt. Gelukkig maar, want we hadden Toon Boland (onze geluidsman) niet bij ons.
Het was een uitverkochte voorstelling; gek genoeg waren de ligplekken het eerst verkocht! In het begin dacht men dat dat niet zo’n succes zou worden... Bij het omkleden in de kleedkamer hadden we zicht op de aankomende mensen, en we keken onze ogen uit, Fatboys, matrassen, luchtbedden, matrasjes, slaapzakken dekens, kussens. er werd een enorme hoeveelheid `ligmeubilair` naar binnen gebracht. Alleen dat is al een prachtgezicht om mee te maken!
We hebben wel een nieuw record gezet in deze reeks, 98 minuten non-stop gespeeld. Na een daverend applaus en een paar keer terugkomen konden we met de mensen praten over hun ervaringen. Iemand sloeg de spijker op zijn kop door op te merken: „als ik naar een ander klassiek concert ga dan wil na een half uur een andere houding aannemen, liggen of in ieder geval een ontspannende houding aannemen en dat lukt niet in een theaterstoel, hoe goed ze soms ook zijn”.