100% ligconcert!
Het ligconcert in het Scheepvaartmuseum onder het betoverende glazen dak, verlicht met maar liefst 10.000 sprankelende lichtjes, is een magische ervaring. Terwijl je ontspannen op je rug ligt op je eigen matje en omringd wordt door de schitterende verlichting, word je ondergedompeld in een onvergetelijke reis. Het is een unieke gelegenheid om liggend tot rust te komen en waardoor je een topavond beleeft die je nog lang bij zal blijven. Een ware betovering voor de zintuigen en de ziel!
Kom voorafgaand aan het ligconcert® dineren in het Scheepvaartmuseum!
Reserveer nu voor een 3-gangen menu met uitzicht op het VOC schip. Hoe chill is dat?
Een diner van drie gangen dat is samengesteld door de chef van Het Scheepvaartmuseum zelf, dat is heerlijk en bijzonder.
Een ticket met diner kost € 112,00 per persoon.
Bij elke gang is ook een glas wijn inbegrepen. Daarnaast is er tafelwater, bier en frisdrank op aanvraag. Het menu wordt afgesloten met koffie & thee.
Deze optie is beperkt beschikbaar, verplicht vooraf te reserveren.
inloop diner: 19.45 uur
aanvang diner: 20.00 uur
einde diner: 21.45 uur
LET OP, dit is een MENU IDEE,
het definitieve menu wordt pas 3 maanden voor het concert bekend gemaakt!
MENU VEGA
geitenkaasmousse
de mousse wordt gemaakt van frisse jonge geitenkaas en geserveerd met een perensalade, citroenvinaigrette en roggebroodkruim
WIJN: Bosco del Merlo Campo Camino Merlot, Veneto, Italië
wilde paddenstoelen
met zoete aardappelcrème, knolselderij fondant, knapperig gebakken palmkoolblaadjes en rode wijn boter.
WIJN: Morandé Pinot Noir Reserva, Casablanca Valley, Chili
chocoladecake
met mascarponeroom, een compote van kersen en huisgemaakt roomijs van geroosterde amandel.
WIJN: Vieira de Sousa, Fine Ruby Port
MENU VIS
geitenkaasmousse
de mousse wordt gemaakt van frisse jonge geitenkaas en geserveerd met een perensalade, citroenvinaigrette en roggebroodkruim.
WIJN: Bosco del Merlo Campo Camino Merlot, Veneto, Italië
kabeljauwfilet
de vis krijgt een krokant laagje mosterd, geserveerd met fondant aardappel, Zeeuwse tapijtschelpen en een beurre blanc.
WIJN: Paladin Chardonnay Delle Venezie
chocoladecake
met mascarponeroom, een compote van kersen en huisgemaakt roomijs van geroosterde amandel.
WIJN: Vieira de Sousa Fine Ruby Port
MENU VLEES
geitenkaasmousse
de mousse wordt gemaakt van frisse jonge geitenkaas en geserveerd met een perensalade,
citroenvinaigrette en roggebroodkruim
WIJN: Bosco del Merlo Campo Camino Merlot, Veneto, Italië
Veluws’ boerderijhert
gebakken pastinaak, boerenkool en een rode wijnsaus met zwarte kardemon.
WIJN: Château Pascaud Bordeaux Supérieur, Bordeaux, Frankrijk
chocoladecake
met mascarponeroom, een compote van kersen en huisgemaakt roomijs van geroosterde amandel.
WIJN: Vieira de Sousa Fine Ruby Port
——————
inclusief: Tafelwater | bier en frisdranken op verzoek | koffie en thee
Dinners zijn altijd onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en aanpassingen aan het seizoen o.b.v. beschikbaarheid producten.
Ligconcertmenu 03022024
het scheepvaart
nationaal maritime
museum
PROGRAMMA
o.a. J.S. Bach: Cello Suite nr 1, Allemande (cello solo)
C. Saint-Saëns: De Zwaan
L. Einaudi: Nuvole Bianche (piano solo)
L. Einaudi: Una Mattina
P. Glass: Facades & The Hours
L. Einaudi: Due Tramonti
L. Einaudi: Writing Poems
A. Pärt; Spiegel im Spiegel
© 2007-2024, Stichting Ligconcert®
Keppelseweg 24 | 7031 AS | Wehl | www.ligconcert.nl | KVK 80568556
Bestuur Ligconcert I ANBI | downloads | AVG | FAQ
volg ligconcert op social media:
FACEBOOK | INSTAGRAM | X