Jeroen van Veen in ligconcert
logo ligconcert




  • @Email 0

Stacks Image 54

Zaterdag 20-09-2025, 19.30-21.00u


Het Scheepvaartmuseum Amsterdam
Jeroen van Veen, piano, speelt Einaudi & Vangelis met o.a. Una Mattina, Nuvole Bianche, Fly, Chariots of Fire, Conquest of Paradise 1492

100% ligconcert®

*eigen matje mee, liggen, en genieten maar!*

Het ligconcert® in het Scheepvaartmuseum onder het betoverende glazen dak, verlicht met maar liefst 10.000 sprankelende lichtjes, is een magische ervaring. Terwijl je ontspannen op je rug ligt op je eigen matje en omringd wordt door de schitterende verlichting, word je ondergedompeld in een onvergetelijke reis. Het is een unieke gelegenheid om liggend tot rust te komen en waardoor je een onvergetelijke avond beleeft die je nog lang bij zal blijven. Een ware betovering voor de zintuigen en de ziel!

Een echt avondje uit heb je natuurlijk met het speciaal samengesteld driegangen-diner inclusief drankjes. Dit diner wordt geserveerd op een locatie met uitzicht op het VOC-schip.

Inloop diner ( alleen met ticket/reservering) 17.15-17.30 uur
aanvang diner 17.30-19.15 uur
Inloop concert (doors open): 19.00-19.30
aanvang concert 19.30 uur

NB restitutie bij verhindering is helaas niet mogelijk; verkoop kan via onze partner ticketswap.nl

Stacks Image 5

LET OP, dit is een MENU IDEE,
het definitieve menu wordt pas 2 weken voor het concert bekend gemaakt!


MENU VEGA


geitenkaasmousse
de mousse wordt gemaakt van frisse jonge geitenkaas en geserveerd met een perensalade, citroenvinaigrette en roggebroodkruim
WIJN: Bosco del Merlo Campo Camino Merlot, Veneto, Italië

wilde paddenstoelen
met zoete aardappelcrème, knolselderij fondant, knapperig gebakken palmkoolblaadjes en rode wijn boter.
WIJN: Morandé Pinot Noir Reserva, Casablanca Valley, Chili

chocoladecake
met mascarponeroom, een compote van kersen en huisgemaakt roomijs van geroosterde amandel.
WIJN: Vieira de Sousa, Fine Ruby Port


MENU VIS

geitenkaasmousse
de mousse wordt gemaakt van frisse jonge geitenkaas en geserveerd met een perensalade, citroenvinaigrette en roggebroodkruim.
WIJN: Bosco del Merlo Campo Camino Merlot, Veneto, Italië

kabeljauwfilet
de vis krijgt een krokant laagje mosterd, geserveerd met fondant aardappel, Zeeuwse tapijtschelpen en een beurre blanc.
WIJN: Paladin Chardonnay Delle Venezie

chocoladecake
met mascarponeroom, een compote van kersen en huisgemaakt roomijs van geroosterde amandel.
WIJN: Vieira de Sousa Fine Ruby Port

MENU VLEES

geitenkaasmousse
de mousse wordt gemaakt van frisse jonge geitenkaas en geserveerd met een perensalade,
citroenvinaigrette en roggebroodkruim
WIJN: Bosco del Merlo Campo Camino Merlot, Veneto, Italië

Veluws’ boerderijhert
gebakken pastinaak, boerenkool en een rode wijnsaus met zwarte kardemon.
WIJN: Château Pascaud Bordeaux Supérieur, Bordeaux, Frankrijk

chocoladecake
met mascarponeroom, een compote van kersen en huisgemaakt roomijs van geroosterde amandel.
WIJN: Vieira de Sousa Fine Ruby Port

——————

inclusief: Tafelwater | bier en frisdranken op verzoek | koffie en thee

Dinners zijn altijd onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en aanpassingen aan het seizoen o.b.v. beschikbaarheid producten.

Ligconcertmenu 03022024

het scheepvaart

nationaal maritime
museum


PROGRAMMA:


Composities van Einaudi uitgevoerd door Jeroen van Veen

Stacks Image 17

ligconcert-logo-vleugel-liggend-magenta
© 2007-2025, Stichting Ligconcert®

Keppelseweg 24 | 7031 AS | Wehl | www.ligconcert.nl | KVK 80568556

Bestuur Ligconcert I ANBI | downloads | AVG | FAQ

volg ligconcert op social media:
| |